Cisco rugalmas fizetési megoldások

Szerezze meg, amire szüksége van, amikor szüksége van rá!

A rugalmas fizetési megoldások megnyitják az utat vállalkozása számára ahhoz, hogy a szükséges technológiákat úgy szerezhesse be, hogy a költségvetése ne álljon az útjába. Segítünk Önnek, hogy arra összpontosíthasson, mit vásároljon, ahelyett, hogy azzal kellene foglalkoznia, hogy hogyan fizet érte. Fizetési megoldásaink szorosan illeszkednek a Cisco portfóliójához és termékéletciklusaihoz, így biztosítva, hogy vállalkozása hozzáférjen a megfelelő technológiákhoz, függetlenül attól, hogy milyen igényei vannak.

Teljes technológiára vonatkozó fizetési megoldások

Válogassa össze a kívánt hardvereket, szoftvereket és szolgáltatásokat. Olyan kiszámítható fizetési tervet állíthat össze, amely megfelel a költségvetésének, és lehetővé teszi az alábbiakat:

 • A hardver egyszerű beintegrálása a technológiai életciklusba
 • A visszafizetés elosztása három–öt évre, a vállalkozásának legmegfelelőbb módon
 • Jobban kezelhető a cash flow, és a készpénz megőrizhető más célokra
 • Az új technológiák beintegrálásának felgyorsítása a frissítési lehetőségek révén

Szoftverekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó fizetési megoldások

Egyszerűsítse a szoftverek és szolgáltatások megvásárlását a Cisco teljes portfóliójára kiterjedően és ossza el a fizetést időben. A vállalati szintű szoftverekhez, szolgáltatásokhoz és karbantartáshoz való hozzáférés révén megválaszthatja a vállalkozása számára legmegfelelőbb fizetési ütemezést.

 • Versenyképes árakat fixálhat a szerződés időtartamára, beleértve adott esetben a devizaárfolyamokat is.
 • Csökkentheti adminisztratív költségeit, és időt takaríthat meg azáltal, hogy nem kell minden egyes szerződést külön letárgyalni.
 • A költségeket a felhasználáshoz igazíthatja, a fizetést pedig a szoftverlicencek telepítése szerint ütemezheti.

Körkörös IT fizetési megoldások

Elégítse ki üzleti és informatikai igényeit, miközben támogatja vállalata környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalási céljait. Támogassa a körforgásos gazdaságot a környezeti hatások csökkentésére tervezett körforgásos informatikai fizetési megoldásaink segítségével. A megoldás részeként a termékek visszaküldésre, újrafelhasználásra vagy újrahasznosításra kerülnek, és bekerülnek a Cisco körforgásos gazdasági programjába, amely a hulladék kiküszöbölésére, a termékek és anyagok élettartamának meghosszabbítására és a természetes rendszerek regenerálására összpontosít.

 • Támogassa a körforgásos gazdaságot a régi berendezések visszaküldésével és az ártalmatlanítás jövőbeli útvonalának kialakításával.
 • Térjen át az IT-életciklus-menedzsment-alapú megközelítésre, és kerülje el a régi rendszerek költségeit.
 • Vegye meg a szoftvereket és szolgáltatásokat csomagban, és alakítsa a projekt teljes költségét egy fix és kiszámítható kifizetéssé.

Felhasználásalapú megoldások

A Cisco felhasználásalapú megoldásaival könnyedén hozzáméretezheti üzleti igényeit a valós felhasználáshoz. Tudjuk, hogy Ön már nem akar statikus technológiai beruházási tervet, mert másképp használja a technológiát, és másképp is akar fizetni érte.

A felhasználásalapú modellekkel a következőkre nyílik lehetősége:

 • Az informatikai erőforrások és a felhasználás optimalizálása. A teljesítmény és a felhasználás transzparens áttekintésével könnyedén összehangolhatja a költségeket és minimalizálhatja a kockázatot.
 • Csökkentheti az informatikusok terhelését. IT erőforrásait átcsoportosíthatja, hogy a munkatársak az infrastruktúra-kezelés helyett más fontos üzleti területekre összpontosíthassanak.
 • A költségek csökkentése. A fix felhasználási rész után csak a tényleges felhasználásért kell fizetnie. A kapacitást növelheti (fizetés a növekedés szerint), vagy felfelé és lefelé is módosíthatja (fizetés a használat alapján).
 • Élvezze a rugalmasságot! Dolgozzon egy felhőszerű megoldással, a terabájtonkénti, szerverenkénti, portonkénti és virtuális gépenkénti felhasználás adta rugalmassággal.

A felhasználásalapú és a növekedés szerinti fizetési lehetőségekkel a jövőbeli költségeket jobban hozzáigazíthatja a tényleges felhasználáshoz. A felhasználásalapú modellek lehetővé teszik a helyben lévő adatközpontok nyújtotta adatvédelem és biztonság ötvözését a felhő rugalmasságával.

Útmutatásra van szüksége?

Engedje meg, hogy segítsünk megtalálni a megfelelő fizetési megoldást vállalkozása számára.

A fizetési megoldások, az igénybe vehető hitelezők és a hivatkozott programok elérhetősége országonként eltér. A finanszírozási és szolgáltatási ajánlatok a Cisco Systems Capital Corporation vállalaton és társvállalatain (együttesen: Cisco Capital) keresztül érhetők el bizonyos országokban, és hiteljóváhagyáshoz és a Cisco Capital szabványos dokumentációjának teljesítéséhez kötöttek. A díjak és feltételek az ügyfél hitelminősítésén, az ajánlattípusokon, a terméktípusokon és az opciókon alapulnak. Nem minden ügyfél jogosult finanszírozásra. Nem minden szolgáltatás és ajánlat érhető el minden országban. Egyéb korlátozások lehetnek érvényben. A Cisco Capital fenntartja magának a jogot, hogy a fentieket bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy visszavonja.