Finanszírozás Cisco-megoldásához

Ne hagyja, hogy a költségvetése visszatartsa!

Akár hardverekre, szoftverekre vagy szolgáltatásokra van szüksége, rugalmas fizetési lehetőségeinkkel mostantól egyszerűbben hozzájuthat a csapatai támogatásához szükséges Cisco-technológiákhoz. Dolgozzon bárhonnan, bármikor, és optimalizálja a munkahelyi teljesítményt, költségeket és agilitást.

A fizetési megoldások számos választási lehetőséget biztosítanak Önnek.

A rugalmas fizetési megoldások segítségével könnyedén hozzáférhet az innováció elősegítéséhez és a digitális átalakítás felgyorsításához szükséges Cisco technológiákhoz. Bármilyen IT igényei is legyenek, a vállalatának megfelelő, személyre szabott fizetési opciókat biztosítunk Önnek.

Teljes technológiára vonatkozó fizetési megoldások

Egyetlen tervezhető kifizetésbe egyesítheti hardver, szoftver és szolgáltatási költségeit.

Szoftverekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó fizetési megoldások

Egyszerűsítse a szoftverek és szolgáltatások megvásárlását a Cisco teljes portfóliójára kiterjedően, és ossza el a fizetést időben.

Körkörös IT fizetési megoldások

Induljon el a fenntarthatóbb IT felé vezető úton.

Felhasználásalapú megoldások

Csak a használt technológiákért kell fizetnie, így a jövőbeli kifizetéseket könnyebben a tényleges használathoz igazíthatja.

Contact Sales
Need help making a buying decision? Cisco's sales team will be happy to answer your questions.
* required fields


I understand I can unsubscribe at any time.

A fizetési megoldások, az igénybe vehető hitelezők és a hivatkozott programok elérhetősége országonként eltér. A finanszírozási és szolgáltatási ajánlatok a Cisco Systems Capital Corporation vállalaton és társvállalatain (együttesen: Cisco Capital) keresztül érhetők el bizonyos országokban, és hiteljóváhagyáshoz és a Cisco Capital szabványos dokumentációjának teljesítéséhez kötöttek. A díjak és feltételek az ügyfél hitelminősítésén, az ajánlattípusokon, a terméktípusokon és az opciókon alapulnak. Nem minden ügyfél jogosult finanszírozásra. Nem minden szolgáltatás és ajánlat érhető el minden országban. Egyéb korlátozások lehetnek érvényben. A Cisco Capital fenntartja magának a jogot, hogy a fentieket bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy visszavonja.