Munkavégzés otthonról

Fedezze fel azokat a megbízható távmunkamegoldásokat, amelyekkel bárhonnan, tetszőleges eszközről gondoskodhat vállalkozása üzemeltetéséről és csapata védett együttműködéséről, a cég méretétől és a működése színteréül szolgáló ágazattól függetlenül.

A megoldásokról röviden

Az otthonról történő munkavégzés nem állítja le sem a vállalkozást, sem a csapatait.

A megfelelő együttműködési, biztonsági, hálózati és adatfeldolgozási megoldások birtokában vállalkozása továbbra is hatékony, termelékeny és védett marad.

Online megbeszélés és együttműködés – személyesen

A videokonferenciák jóvoltából az otthoni vagy távoli munkavégzés nem befolyásolhatja a megszokott üzleti megbeszéléseket. Könnyedén beállíthatja Webex-fiókját, és már csatlakozhat is az online értekezletekhez. Személyes megbeszélést tarthat csapatával vagy megbízóival, bárhol legyen és bármilyen eszközt is használjon éppen.

A Cisco Webex segítségével a legjobb iparági szabványok alkalmazásával, biztonságosan oldhatja meg az együttműködést. Szilárd alapokra épített biztonság.

Vegye ingyenesen használatba a Webex-próbaverziót

A Cisco Webex egyetlen találkozóhelyen teszi lehetővé az összekapcsolódást. A kisvállalkozásoktól kezdve, a globális szervezeteken át egészen az otthonról dolgozó egyéni felhasználókig a gyors és kiemelkedően biztonságos csoportos videocsevegéshez való csatlakozás távolról, böngészőből, mobilkészülékről vagy videoeszközről megy végbe.

Funkciói közé tartozik a korlátlan időtartamú, legfeljebb 200 résztvevős Full HD-értekezlet, a tartalommegosztás, az értekezlet rögzítése​ és minden egyéb újdonság az eszközök és képességek terén, amely minden megbeszélésből segít a legtöbbnél is többet kihozni.

A vállalkozások három teljes körű funkciókészlettel ellátott próbaverziót vehetnek 90 napra használatba, ha kapcsolatba lépnek értékesítési képviselőnkkel. Az egyéni felhasználók egyszerűen a regisztrációjuk révén indíthatják el korlátlan próbaidőszakukat.

Távértekezlet-megoldás

Az ingyenesen használható személyes Webex-fiók azonnali megoldást nyújt a távmunka lehetővé tételéhez.

Távoli iroda

Kitűnő minőségű videót, jegyzettábla-kezelést és mesterséges intelligenciára épülő funkciókat biztosíthat a távmunkás irodák számára az üzleti szintű munkavégzéshez.

Távoli ügynökök

Gyorsan bevezethető, felhőalapú ügyfélközpont-megoldás távoli ügynökökkel és ingyenes nyilvánosan kapcsolt telefonhálózattal (PSTN) a bejövő hívások kezeléséhez az első 90 nap folyamán.

Távoli informatikai felügyelet

Teljes szervezetében elvégezheti együttműködési eszközei és szolgáltatásai kezelését, elemzését, hibaelhárítását és védelmük biztosítását.

Gyors és könnyű csatlakozni a Webex-értekezletekhez

Biztonságos munkavégzés otthonról

A cégeknek nem csupán együttműködési eszközökre, de egyúttal biztonsági szolgáltatásuk megerősítésére is szükségük van. Segítségképpen olyan ingyenes licenceket kínálunk, amelyek a bárhol, bármikor és bármely eszközön dolgozó távmunkások védelmére szolgálnak.

Saját hálózatát használva gondoskodhat üzletmenete folytonosságának fenntartásáról

Az Ön hálózata létfontosságú szerepet játszik szervezete működőképességének fenntartásában. Meglévő vezetékes és vezeték nélküli infrastruktúrája felhasználva, egyszerűen vezetheti be biztonságos hálózatkezelési megoldásainkat.

Biztonságos hálózati csatlakoztathatóság távolról

Állítsa be távoli kapcsolatát otthona, mikroméretű fiókirodája vagy mobil egészségügyi létesítménye számára, leegyszerűsítve a helyszíni ellátás nélküli beállítást.

Meraki beavatkozásmentes távmunkás

A Meraki távmunkás készülékek segítségével biztonságosan terjesztheti ki vállalati hálózatát a dolgozók otthonáig vagy a céges mikroméretű fiókirodákig.

Meraki egészségügyi ajánlat

A Cisco Meraki az állandók mellett az ideiglenes egészségügyi létesítmények számára is támogatást kínál a felhő által felügyelt hálózatok gyors telepítéséhez.

Gyors reagálású egészségügyi ajánlat

A feltételeknek megfelelő egészségügyi ügyfelek jelentkezhetnek a Cisco útválasztóiból, kapcsolóiból és hozzáférési pontjaiból álló, díjmentesen igényelhető, gyors reagálású hálózati csomagért.

Terjessze ki gyorsan adatközpontjait az új távmunkások támogatása érdekében

Üzleti szempontból létfontosságúnak minősülő alkalmazásokat és szolgáltatásokat biztosíthat gyorsan és megfelelő védelemmel ellátva alkalmazottai otthonában a számukra szükséges kiváló teljesítménnyel, ha Ön is igénybe veszi virtuális munkaállomás-infrastruktúránkat (VDI) és hiperkonvergens rendszercsomagunkat. VDI-funkcióval kiegészített HyperFlex megoldásunk előre konfigurálva, elsőbbségi szállítással és felhőalapú rendszerfelügyelettel érhető el, amely egyszerűvé, gyorssá és hatékonnyá teszi a beállítást.

Készen áll a következő lépésre?

Cisco Capital

Fedezze fel finanszírozási lehetőségeinket.

Kapcsolatfelvétel az értékesítéssel

Kérje értékesítési részlegünk hívását.

Cisco-partner

Találja meg Cisco-partnerét.

Partnereknek

Ön Cisco-partner?  Jelentkezzen be a további információforrások megtekintéséhez.

Cisco-partnertől származó megoldást keres? Csatlakozzon partnerhálózatunkhoz!