Producten en downloads zoeken
Wanneer er automatisch aangevulde resultaten beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om deze te bekijken en drukt u op Enter om te selecteren

Mijn ondersteuning

Open/View Cases

Om een case te openen of weer te geven, hebt u een servicecontract nodig

TAC Connect Bot

Ontvang directe updates over uw TAC-case en meer

Neem telefonisch contact op met TAC

Retouren

Statustools

 • Security Advisories

  De Cisco Security-portal bevat praktisch bruikbare informatie over security bedreigingen en kwetsbaarheden in producten en services van Cisco en van derden.

 • Field Notices

  Hier wordt u op de hoogte gesteld van belangrijke problemen die niet te maken hebben met security kwetsbaarheden, maar die rechtstreeks betrekking hebben op Cisco-producten en die doorgaans een upgrade, tijdelijke oplossing of andere actie van de klant vereisen.

 • Cisco Cloud-status

  Controleer de huidige status van services en componenten voor Cisco’s aanbod in cloudgebaseerde Webex, security en IoT.

 • TAC Connect Bot

  Voor bestaande cases biedt de TAC Connect Bot klanten en partners een selfservice-ervaring voor veelvoorkomende vragen en eenvoudige transacties zonder dat ze in een wachtrij te hoeven wachten.

Meer tools

 • Collaboration Solutions Analyzer

  Een reeks tools om u te ondersteunen in de dagelijkse activiteiten van uw samenwerkingsinfrastructuur.

 • Cisco CLI Analyzer

  De Cisco CLI Analyzer (voorheen ASA CLI Analyzer) is een slimme SSH-client met geïntegreerde kennis en interne TAC-tools. Deze tool is ontwikkeld om uw door Cisco ondersteunde software te troubleshooten en de toestand ervan te controleren.

 • Mijn meldingen

  Via Mijn meldingen kunnen gebruikers zich inschrijven voor het ontvangen van Cisco Security Advisories, end-of-life meldingen, Field Notices en updates over software en bugs voor specifieke Cisco-producten en -technologieën.

Bekijk alle tools

Licenties

Software en downloads

 • Cisco Software Checker

  Gebruik Cisco Software Checker om te zoeken naar Cisco Security Advisories die van toepassing zijn op specifieke softwarereleases van Cisco IOS, IOS XE, NX-OS en NX-OS in ACI-modus.

 • Download Cisco-software

  Krijg de nieuwste updates, patches en releases van Cisco-software.