Financier uw Cisco-oplossing

Laat uw budget u niet tegenhouden

Of u nu hardware, software of services nodig heeft, flexibele betalingsmogelijkheden maken het eenvoudiger om de Cisco-technologie te krijgen die uw nodig heeft om uw teams te ondersteunen. Werk overal vandaan, op elk moment en optimaliseer de prestaties, kosten en flexibiliteit van uw medewerkers.

Betaaloplossingen bieden u keuzemogelijkheden.

Flexibele betaaloplossingen bieden u toegang tot de Cisco-technologie die u nodig heeft om innovatie te stimuleren en uw digitale transformatie te versnellen. Welke IT-behoeften u ook heeft, wij hebben betalingsmogelijkheden op maat voor uw bedrijf.

Betaaloplossingen voor alle technologie

Bundel hardware, software en services in één voorspelbaar bedrag.

Betaaloplossingen voor software en services

Stroomlijn uw aankopen van software en services uit de hele Cisco-portfolio en spreid betalingen in termijnen.

Betaaloplossingen voor circulaire IT

Start uw traject naar duurzamere IT

Verbruiksoplossingen

Betaal voor uw daadwerkelijke technologieverbruik en laat toekomstige betalingen beter aansluiten op daadwerkelijk gebruik.

* verplichte velden
Ik begrijp dat ik me op elk gewenst moment kan uitschrijven.
           

Betaaloplossingen, toepasselijke financiers en de beschikbaarheid van alle vermelde programma’s verschillen per land. Het financierings- en service-aanbod via Cisco Systems Capital Corporation en zijn dochterondernemingen (gezamenlijk “Cisco Capital”) is beschikbaar in bepaalde landen en is onderhevig aan kredietgoedkeuring en ondertekening van standaarddocumenten van Cisco Capital. De tarieven en voorwaarden zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van een klant, typen aanbiedingen, typen producten en opties. Niet alle klanten komen in aanmerking. Niet alle services of aanbiedingen zijn beschikbaar in alle landen. Overige beperkingen kunnen van toepassing zijn. Cisco Capital behoudt zich het recht voor om het voorgaande te allen tijde te wijzigen of te annuleren.