Maak kennis met de Webex-app

Webex brengt iedereen bij elkaar om ongekende prestaties te leveren.

Eén gebruiksvriendelijke app voor bellen, chatten, vergaderen en productiviteit.

Transformeer de manier waarop u werkt met Webex. Verbeter uw workflows en blijf verbonden met een compleet pakket samenwerkingsfuncties voor bellen, chatten, vergaderen en integratie.

Live peilingen en vragenrondes met Slido

Verbeter betrokkenheid met Webex. Ondersteun betekenisvollere verbindingen, controleer of iedereen alles begrijpt en zorg dat elke deelnemer wordt gehoord met live peilingen en vragenrondes.

Nieuw

Functies

Bellen in Webex

Ondersteun bellen in Webex voor professionele gespreksfuncties op desktop- en mobiele apparaten. Cisco’s geïntegreerde telefoonsystemen in de cloud of op kantoor zoals UCM of Webex Calling met Cisco MPP-telefoon voor een complete gesprekservaring.

Vergaderingen in Webex

Veilig vergaderen met geïntegreerde video, audio en content delen op elk apparaat. Gebruik slimme functies voor het automatiseren van vergadertaken en verbeteren van relaties. Functies omvatten onderdrukking van achtergrondgeluid en spraakverbetering, immersive delen, live transcripties en vertalingen met Webex Assistant, en een betere context met People Insights.

Chatten in Webex

Blijf betrokken, geef voorrang aan wat belangrijk is en houd workflows in beweging met always-on messaging. Toon beschikbaarheid met een aangepaste aanwezigheidsstatus, pin of markeer ongelezen berichten om belangrijke zaken prioriteit te geven.

Verbinden met Webex

Webex is gemaakt voor verbindingen. Maak een koppeling met Cisco Webex Room-endpoints voor apparaatbesturing en integreer uw favoriete externe apps direct met bestaande workflows voor een perfect gestroomlijnde werkdag.

Voordelen met Webex

Ingebouwde security

Krachtige encryptie, compliance en controle zowel binnen als buiten uw organisatie

Eenvoudig te implementeren en te beheren

Intuïtief, met eenvoudige provisioning, controle en beheer van Webex-services

De pasklare oplossing

Van leslokaal tot directiekamer en eerstelijns medewerkers: Webex sluit altijd naadloos aan bij uw omgeving en manier van werken

Ondersteund door Webex

Gebaseerd op het toonaangevende, wereldwijde Webex-platform

Samenwerkingstools voor het MKB

Houd uw teams tevredener, productiever en beter verbonden dan ooit tevoren met krachtige samenwerkingstools die speciaal voor het MKB zijn ontworpen.

Bronnen