Executive Perspectives

Blijf op de hoogte van belangrijke technologische trends, innovaties binnen de branche en digitale disrupties die CIO’s en IT-beïnvloeders belangrijk vinden.

Leer meer via ons onderzoek en geselecteerde artikelen

De opkomst van Network-as-a-Service (NaaS)

Bekijk de belangrijkste bevindingen van het 2022 Global Networking Trends Report zodat u de volgende verstoring in networking kunt omzetten in een voordeel.

NaaS-checklist voor IT en leidinggevenden

In deze beknopte gids worden de belangrijkste gesprekken beschreven die u met uw teams moet voeren om te bepalen of NaaS de juiste keuze is voor uw organisatie.

Hoe omarmen uw branchegenoten cloud-first?

Censuswide ondervroeg meer dan 23.000 CIO’s en IT-besluitvormers wereldwijd om na te gaan hoe ze digitale technologieën gebruiken. Dit zijn hun bevindingen.

Manieren om te transformeren met Cisco als strategisch partner

Sneller transformeren voor hogere ROI

Creëer transformatieve klantervaringen via een digital-first model met ondersteuning van vertrouwde Cisco CX-adviseurs (Customer Experience).

Efficiënte IT-strategieën die perfect op u zijn afgestemd

De Cisco Performance IT-methodologie kan uw organisatie enorm vooruithelpen met efficiëntere IT-oplossingen die de kosten verlagen en de mogelijkheden vergroten

Volg ons

Volg ons via Connected Futures en abonneer u om onze nieuwste artikelen, perspectieven en onderzoek op het gebied van digitale bedrijfstransformatie te ontvangen.